Sluiten

Het meest efficiënte voorraadsysteem met behulp van deze 3 integraties

Het voorraadsysteem is voor veel bedrijven een flinke klus om bij te houden. Gelukkig zijn er genoeg integraties om het voorraadsysteem zo efficiënt mogelijk te maken. In dit artikel zetten we drie integraties voor u op een rij.


MPlusKassa

Allereerst willen we het hebben over MPlusKassa. MPlusKassa is zoals de titel al doet vermoeden een kassasysteem. In dit Kassasysteem staan de producten die u verkoopt in de winkel en de voorraad van de producten. Zo zie u op elk moment wat u voorraad is en ben u up to date met de verkoop van uw producten.

Auto data

Heeft u een auto bedrijf dan kan autodata een uitkomst zijn als het gaat om het bijhouden van een voorraadsysteem met auto’s. Autodata biedt een uitgebreid aanbod van voorraad koppelingen met andere systemen, dataproviders en advertentiekanalen. Daarnaast laten de nieuwste applicaties u volledig mobiel werken en er worden wekelijks worden nieuwe updates en innovaties doorgevoerd. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat Auto data werkt met de meest actuele applicaties.


Realworks

Als laatste hebben we Realworks. Zij maken een voorraad voor huizen overzichtelijk en efficiënt. Realworks werkt met verschillende beschikbare API’s. Naast een wonen API beschikken ze over een Business nieuwbouw, relaties, agenda, taken en facturen API. Met de business API heeft u in een klik een compleet overzicht per klant of object. De objecten kunnen los worden aangemaakt of worden samengevoegd als er meerdere opdrachten voor een opdrachtgever zijn. Alle administratieve processen zijn zichtbaar. Daarbij heeft u via de dagelijkse mutatielijsten inzicht in alle mutaties in het ingestelde gebied en zijn ook de zoekers op de hoogte van het nieuwe aanbod via de zoekopdrachten.


Voorraad systeem koppelen met uw website of een andere integratie? JAZEKER B.V. helpt u graag.

Bent u na het lezen van dit artikel ervan overtuigd om uw voorraadsysteem zo optimaal mogelijk te laten werken met behulp van een of meerdere van de bovenstaande systemen? Wij regelen het voor u. Maak een afspraak bij JAZEKER B.V.met een van onze professionals, dan komen we graag bij u langs om uw voorraadsysteem te koppelen aan uw eigen website of een andere integratie.