Sluiten

info@jazekerbv.nl

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Het opzetten van een webshop: Wat komt er allemaal bij kijken

Webshops zijn populairder dan ooit. In het eerste kwartaal van 2021 alleen al verkochten Europese webwinkels voor ruim 778 miljoen euro aan Nederlandse consumenten. Wilt u met uw product ook deel uit maken van deze markt? Dan helpen wij graag bij het opzetten van de webshop. Daarvoor hebben we hieronder eerst even wat informatie neergezet.


Webshop

Het bestellen bij een online webshop is de laatste jaren alleen maar gegroeid. Dit is voor veel bedrijven dan ook de reden om een webshop te hebben en hier slim op in te spelen. Daarnaast wordt er niet alleen veel online gekocht maar gebruiken bezoekers de webshop ook vaak om zich te oriënteren om daarna vervolgens het product aan te schaffen in de winkel. Ook is het ideaal om u webshop te gebruiken voor Verdiensten en heeft kunt u door het gebruik van een webshop een bredere doelgroep bereiken en hiermee de interesse wekken van potentiële nieuwe klanten.


De voordelen bij het runnen van een webshop

Het hebben van een webshop is voor startende ondernemers een groot voordeel. Dit dient namelijk als een snelle en betaalbare start up. U hoeft niet in te zitten over kosten voor het bedrijfspand. Ook kunt u met een webshop mensen van over heel de wereld bereiken. Op deze manier heeft u dit zorgt niet alleen voor traffic op uw webshop maar het zorgt meerdere inkomsten dan alleen de verkoop van de producten in de fysieke winkel. Daarbij is het een groot voordeel dat een webshop 24/7 geopend is waardoor men op ieder moment kan bestellen.


De nadelen bij het runnen van een webshop

Helaas zitten er ook een aantal nadelen aan het hebben van een webshop. Bij het opzetten en onderhouden zal u niet alleen de ontwikkeling van de website moeten investeren maar ook de domeinnaam en de hosting. Het opzetten van een webshop neemt naast geld ook veel tijd in beslag denk hierbij aan het vernieuwen of aanvullen van je aanbod of het versturen van de producten.


Een overzichtelijke voorraad dankzij WooCommerce en Magento

Het bijhouden van een online voorraad kan vergt veel tijd en moeite. Ziet u door de bomen het bos niet meer en is u voorraad onoverzichtelijk en niet up to date? Met behulp van de online e-commerce systemen Magento en Woocommerce wordt zowel de voorraad voor de fysieke winkel als de webshop bijgehouden in een online systeem waardoor niet alleen u maar ook de klanten op de hoogte zijn van de producten die worden verkocht als de de voorraad van de producten. Met WooCommerce en Magento is u voorraad altijd up to date. Voor meer informatie over het installeren van WooCommerce en/of Magento neem contact met ons op we helpen je graag verder.