Sluiten

info@jazekerbv.nl

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Het beste voorraadbeheersysteem voor autohandelaren!

Het voorraadsysteem is voor veel bedrijven een flinke klus om bij te houden. Gelukkig zijn er genoeg integraties om het voorraadsysteem zo efficiënt mogelijk te maken. In dit artikel hebben we het over Autodata.


Autodata

Heeft u een auto bedrijf dan kan auto data een uitkomst zijn als het gaat om het bijhouden van een voorraadsysteem met auto’s. Autodata biedt een uitgebreid aanbod van voorraad koppelingen met andere systemen, dataproviders en advertentiekanalen. Daarnaast laten de nieuwste applicaties u volledig mobiel werken en er worden wekelijks worden nieuwe updates en innovaties doorgevoerd. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat Auto data werkt met de meest actuele applicaties.


Voorraad systeem koppelen met uw website of een andere integratie? Wij helpen u


Bent u na het lezen van dit artikel ervan overtuigd om uw voorraadsysteem zo optimaal mogelijk te laten werken met behulp van een of meerdere van de bovenstaande systemen? Wij regelen het voor u. Maak een afspraak bij JAZEKER B.V. met een van onze professionals, dan komen we graag bij u langs om uw voorraadsysteem te koppelen aan uw eigen website of een andere integratie.