Sluiten

info@jazekerbv.nl

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Het beste voorraadbeheersysteem voor makelaars!

Het voorraadsysteem is voor veel bedrijven een flinke klus om bij te houden. Gelukkig zijn er genoeg integraties om het voorraadsysteem zo efficiënt mogelijk te maken. In dit artikel hebben we het over Realworks.


Realworks

Realworks maakt een voorraad voor huizen overzichtelijk en efficiënt. Realworks werkt met verschillende beschikbare API’s. Naast een wonen API beschikken ze over een Business nieuwbouw, relaties, agenda, taken en facturen API. Met de business API heeft u in een klik een compleet overzicht per klant of object. De objecten kunnen los worden aangemaakt of worden samengevoegd als er meerdere opdrachten voor een opdrachtgever zijn. Alle administratieve processen zijn zichtbaar. Daarbij heeft u via de dagelijkse mutatielijsten inzicht in alle mutaties in het ingestelde gebied en zijn ook de zoekers op de hoogte van het nieuwe aanbod via de zoekopdrachten.


Voorraad systeem koppelen met uw website of een andere integratie? Wij helpen u


Bent u na het lezen van dit artikel ervan overtuigd om uw voorraadsysteem zo optimaal mogelijk te laten werken met behulp van een of meerdere van de bovenstaande systemen? Wij regelen het voor u. Maak een afspraak bij JAZEKER B.V. met een van onze professionals, dan komen we graag bij u langs om uw voorraadsysteem te koppelen aan uw eigen website of een andere integratie.