Welkom bij JAZEKER B.V. We zijn bezig met onze vernieuwde website. Kijk gerust al even rond!

Sluiten

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Website Ontwikkeling: Van One page tot webshop Dit is wat je moet weten

Wilt u vindbaar zijn maar heeft u nog geen website? Het ontwikkelen van een professionele website is niet alleen tijdrovend maar ook zeer complex. Ook is het lastig om de website te vinden die bij u past, daarom hebben wij drie soorten websites voor u op een rij gezet.


Webshop

Het bestellen bij een online webshop is de laatste jaren alleen maar gegroeid. Dit is voor veel bedrijven dan ook de reden om een webshop te hebben en hier slim op in te spelen. Daarnaast wordt er niet alleen veel online gekocht maar gebruiken bezoekers de webshop ook vaak om zich te oriënteren om daarna vervolgens het product aan te schaffen in de winkel. Ook is het ideaal om u webshop te gebruiken voor Verdiensten en heeft kunt u door het gebruik van een webshop een bredere doelgroep bereiken en hiermee de interesse wekken van potentiële nieuwe klanten.


De voordelen bij het runnen van een webshop

Het hebben van een webshop is voor startende ondernemers een groot voordeel. Dit dient namelijk als een snelle en betaalbare start up. U hoeft niet in te zitten over kosten voor het bedrijfspand. Ook kunt u met een webshop mensen van over heel de wereld bereiken. Op deze manier heeft u dit zorgt niet alleen voor traffic op uw webshop maar het zorgt meerdere inkomsten dan alleen de verkoop van de producten in de fysieke winkel. Daarbij is het een groot voordeel dat een webshop 24/7 geopend is waardoor men op ieder moment kan bestellen.