Website hosting

Is jouw huidige website traag? Grote kans dat dit mede veroorzaakt wordt door de hosting, de snelheid van je website is mede afhankelijk van de hosting. Het grootste probleem is dat de server bij hosting meestal gedeeld wordt met andere websites. Het delen van de server maakt de website onnodig traag. Bij JazekerBV ben je ervan verzekerd dat jouw website een eigen unieke server krijgt. Bij ons geen shared hosting maar een krachtige unieke server voor jouw eigen website. Wij nemen de gehele verhuizing (migratie) van de website uit handen, het enige wat jij hoeft te doen is ons voorzien van de inloggegevens en de verhuiscode, onze developers doen de rest. Zo geniet jij binnen no-time van de beste hosting.

  • Razendsnelle, krachtige en stabiele hosting op een eigen unieke server
  • HTTPS ondersteuning
  • SSL-certificaat
  • Dagelijkse back-ups
  • 7 dagen per week ondersteuning
  • Ddos bescherming
  • Voldoende opslag
  • Meerdere mailadressen en mailboxen mogelijk

Zowel voor websites als voor webshops is het belangrijk dat data (en klantgegevens) op een veilige manier verzonden worden. Daarom leveren wij bij ons hosting service een SSL-certificaat wat HTTPS ondersteund. Tevens is jouw bedrijf dankzij onze hosting voorzien van bescherming tegen Ddos aanvallen, dit in combinatie met onze stabiele hosting voorkomt dat jouw website tijdelijk offline is. Wanneer jouw website namelijk getroffen zou worden door een Ddos aanval kan deze uren of zelfs dagen offline zijn. Wij begrijpen als geen ander dat dit zeer nadelig zou zijn voor jouw bedrijf omdat je dan potentiële leads en sales misloopt. Vandaar dat veiligheid van de website en hosting bij ons hoge prioriteit heeft. Mocht je tussendoor toch vragen hebben met betrekking tot jouw hosting dan staan onze medewerkers voor je klaar.

Voorkom dat je sales en leads misloopt doordat je website tijdelijk offline is vanwege hosting problemen en kies voor hosting op een eigen unieke server. Wij verzorgen de gehele website verhuizing voor je. Contacteer ons om de hosting mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.Informatie opvragen

Gerelateerde diensten
Neem contact op

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!