Website ontwikkeling

Ben jij er klaar voor om door middel van een mooie en functionele nieuwe website een verpletterende eerste indruk maken waarmee je nieuwe leads en klanten binnenhaalt? Ons team van creatieve developers staat klaar om samen met jou, de nieuwe droom website voor jouw onderneming te ontwerpen en op professionele wijze te realiseren. Opgebouwd vanuit uw core-business om invulling te geven aan de daadwerkelijke klantbehoefte.

We hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van en voor zowel E-commerce, B2B als SaaS oplossingen.

 • Webapplicaties
 • Op maat gemaakte websites (custom CMS)
 • Wordpress
 • Magento

Voorkom een trage website en een daardoor afhakende websitebezoekers vanwege slechte hosting. Jouw nieuwe website wordt gehost op ons eigen razendsnelle hosting zodat jouw gebruikers een optimale gebruikerservaring hebben. De gebruikersbeleving zal op ieder device optimaal zijn vanwege het responsieve design van de nieuwe website. Dit houd in dat de lay-out van de website automatisch aangepast wordt op zowel een smartphone, desktop als tablet. Tevens zal de website bij oplevering voorzien zijn van een SSL certificaat voor een veilige overdracht van privacy gevoelige gegevens. Dit straalt vertrouwen uit naar website bezoekers. Dit zijn slechts enkele voor de hand liggende voorbeelden, we gaan veel verder voor jouw business.

Niet veel, wanneer jouw website namelijk niet goed vindbaar zou zijn binnen de zoekmachine loop jij als ondernemer veel potentiële leads, klanten en daardoor omzet mis. Om dit te voorkomen ligt onze focus op het SEO-proof inrichten van jouw website. Wij leveren niet zomaar een website op maar bij ons ben je ervan verzekerd dat jouw website topposities gaat behalen binnen Google. Zodat jouw nieuwe website jou als ondernemer meer inkomsten op gaat leveren.

Alleen een nieuwe site is al winnen in de zoekresultaten, maar er is nog veel meer mogelijk. Vanuit uw Core Business denken we mee over de beste strategie om zo veel mogelijk waardevol verkeer naar de site te leiden. Heeft u nagedacht over SEA, Email-marketing funnels, Social Media, LinkedIn, Pinterest en de eindeloze mogelijkheden?

Onze creatieve developers en SEO-specialisten staan klaar om te brainstormen over jouw nieuwe custom website. Wij gaan graag, op gepaste afstand, met je om de tekentafel zitten.Informatie opvragen

Gerelateerde diensten

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

SEA

Binnen Google en Bing betaal je per klik. Betaalde klikken zijn echter een investering in minstens zulke waardevolle klanten (leads) en verkopen (sales). Of dragen bij aan naamsbekendheid.

 • Google Ads
 • Google Shopping, Display & Search
 • Maandelijkse Rapportage
Meer informatie
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

SEO

Het doel van SEO, zoekmachine-optimalisatie, is om je website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Hoe hoger je in Google staat, hoe meer relevante bezoekers de website heeft.

 • Beter online gevonden worden
 • Maandelijkse Rapportage
 • Realistische Doelen
Meer informatie
Website hosting

Website hosting

Websites

Heeft u website hosting, maar bent u niet tevreden? Wij verhuizen uw website veilig naar een andere hosting partij.

 • Website verhuizing
 • HTTPS ondersteuning
 • Onderhoud en back-ups
Meer informatieNeem contact op

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!