Website optimalisatie

Google gaat voor een optimale gebruikservaring van de gebruikers van de zoekmachine. Een van de belangrijkste criteria daarbij is hoe snel de website wat aansluit bij het zoekresultaat laad. Laad jouw website razendsnel? Dan beloont Google jouw website met een hogere positie.

 • Scoor beter in Google dankzij een gebruiksvriendelijke en snelle website
 • Een hogere conversieratio
 • Een lagere bounce rate
 • Bezoekers brengen een langere tijd door jouw website
 • Minder afhankelijkheid van betaalde advertenties
 • Jouw website krijgt een tot gemiddeld 50% snellere laadtijd

We brengen tegenwoordig steeds meer tijd online door, dat heeft ertoe geleid dat onze aandachtsspanne steeds korter wordt. Heeft jouw website een laadtijd van een paar seconden? Dan verlies je veel bezoekers nog voordat ze jouw website werkelijk bekeken hebben. Wanneer wij jouw website optimaliseren valt er meestal een snelheidswinst van minstens 50% te behalen. Hoeveel winst we exact verwachten voor jouw website lichten we graag toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snellere websites leiden tot meer conversies. Wil je meer verkopen en leads via jouw website binnenhalen? Laat de snelheid van jouw website optimaliseren. De snelheidswinst en daardoor de mogelijkheid om hoger te scoren binnen de zoekresultaten behaal je niet alleen binnen Google, maar ook binnen alle andere zoekmachines waaronder Bing en Yahoo.

Naast snelheid is ook gebruikservaring een belangrijk onderdeel van website optimalisatie. Ook hier telt weer: hoe gebruiksvriendelijker jouw website, hoe hoger deze kan scoren binnen de zoekmachines. Onze optimalisatie specialisten sporen de conversie killers van jouw website op en implementeren verbeteringen.

Tevens zorgen onze website optimalisatie specialisten ervoor dat jouw website helemaal up to date is. En voorzien is van de juiste plugins en technische specificaties die bijdragen aan de vindbaarheid binnen de zoekmachines. Wanneer jouw website ook nog eens voorzien wordt van relevante SEO-proof teksten dan kun je nog hoger scoren in Google, lees meer over Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie.

Benieuwd naar de laadtijd van jouw website? Neem geheel vrijblijvend contact met onze website optimalisatie specialisten op. Wij checken direct jouw website snelheid en geven aan welke winst er te behalen valt, zodat jij met jouw website meer potentiële leads en sales binnen kan gaan halen.Informatie opvragen

Gerelateerde diensten

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Websites

Webshop, ondersteuning meerdere talen of een ander type website. Voor ons is dit dagelijkse kost.

 • Website voor jou op maat gemaakt
 • Direct vindbaar binnen Google
 • Realistische Doelen
Meer informatie
Website hosting

Website hosting

Websites

Heeft u website hosting, maar bent u niet tevreden? Wij verhuizen uw website veilig naar een andere hosting partij.

 • Website verhuizing
 • HTTPS ondersteuning
 • Onderhoud en back-ups
Meer informatieNeem contact op

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!