Zoekmachine adverteren

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel, adverteren binnen de zoekmachine. De bovenste 4 resultaten op de eerste pagina van Google bestaan uit advertenties. Daaronder volgen pas de niet betaalde resultaten. Wil je kans maken tussen de eerste 4 resultaten te staan? Dan kun je dit bereiken door betaald te adverteren door middel van een Google Ads campagne.

Wanneer je gebruik wilt maken van zoekmachine adverteren, SEA, betaal je per klik. Dit kan hele relevante klanten (leads) en verkopen (sales) of naamsbekendheid opleveren. Mits de campagne goed is ingesteld. Helaas zien wij nog te vaak campagnes die in het verleden verkeerd en veel te breed zijn ingesteld. Met als gevolg dat een groot gedeelte van het campagnebudget op is gegaan aan irrelevante klikken. Er is dan in het verleden betaald voor irrelevante website bezoekers. Zonde van het budget want er is bij voorbaat al bekend dat deze bezoekers niet tot een lead of sale gaan leiden.

Wij hebben voor onze klanten resultaten behaald met een Google Ads besparing van maar liefst 20 tot 55%. Wil jij voor jouw onderneming deze resultaten ook behalen? En wil je weten of jouw Google Ads campagne voor jouw bedrijf goed ingesteld staat en of je momenteel geen geld weggooit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze Google Ads specialisten.

 • Google Ads
 • Google Shopping, Display & Search
 • Remarketing
 • Direct resultaat
 • Succes is volledig meetbaar
 • Specifieke targeting (mits juist ingesteld)
 • Historische resultaten van een Google Ads besparing van 20% tot 55%

Afhankelijk van jouw bedrijf en welk product of welke dienst je aanbiedt kunnen onze SEA-specialisten je van een passend advies voorzien met betrekking tot welke campagne het best aansluit bij jouw bedrijf. Heb je een webshop? Dan zou een Google shopping campagne, eventueel in combinatie met een search campagne, er heel goed voor kunnen zorgen dat je meer sales gaat genereren. Er is echter niet een succesformule die voor ieder bedrijf werkt. Onze Google Ads strategie is geheel op maat voor jouw onderneming, waarbij we streven naar een zo groot mogelijke winst.

Dankzij onze maandelijkse rapportage heb je in een oogopslag inzichtelijk welk rendement jouw Google Ads campagne heeft opgeleverd. Je kunt precies zien hoeveel conversies er gegenereerd zijn, tegen welke kosten. Onze Google Ads specialisten monitoren jouw Google Ads campagne en stellen deze continu bij op basis van deze data, om het maximale rendement uit jouw campagne te halen. Je wordt volledig ontzorgt door onze Google Ads specialisten zodat jij je kunt focussen op het ondernemen.

Of wil je graag weten of jouw huidige campagne geoptimaliseerd kan worden? Of zet je nog geen SEA in voor jouw bedrijf en ben je benieuwd waar de kansen liggen binnen jouw markt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze SEA specialisten. Wij kijken vrijblijvend met je mee naar de (optimalisatie)mogelijkheden.Informatie opvragen

Gerelateerde diensten

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

SEO

Het doel van SEO, zoekmachine-optimalisatie, is om je website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Hoe hoger je in Google staat, hoe meer relevante bezoekers de website heeft.

 • Beter online gevonden worden
 • Maandelijkse Rapportage
 • Realistische Doelen
Meer informatie
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Websites

Webshop, ondersteuning meerdere talen of een ander type website. Voor ons is dit dagelijkse kost.

 • Website voor jou op maat gemaakt
 • Direct vindbaar binnen Google
 • Realistische Doelen
Meer informatieNeem contact op

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!