Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie is onmisbaar. Want wat heb je aan een website als deze niet goed gevonden wordt? Voorkom dat je potentiële leads en klanten misloopt vanwege een slecht vindbare website. Een belangrijk onderdeel van SEO is dat jouw website voorzien wordt van de juiste content met daarin de juiste zoekwoorden die aansluiten op de zoek intenties van jouw ideale klant.

 • Betere organische vindbaarheid binnen de zoekmachines
 • Historische resultaten van 2 tot 3 keer zoveel leads
 • Gratis organische websitebezoekers
 • Daardoor geen beperking van budget
 • Duurzaam
 • Lokale targeting mogelijk

Waar je met een Google Ads campagne (SEA) direct hoog kunt scoren binnen de advertenties is de keerzijde daarvan dat je per klik betaald. (En wanneer je stopt met adverteren dat jouw zichtbaarheid dan ook direct verdwenen is). Het voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat je niet per klik hoeft te betalen. De websitebezoekers die je binnenkrijgt doordat ze op een niet betaald (organisch) zoekresultaat klikken zijn gratis website bezoekers.

Echter kost het wel wat langer om de eerste pagina van Google te bereiken in tegenstelling tot een betaalde campagne. Echter, dankzij onze SEO-specialisten zal jouw bedrijf sneller, met relevante zoektermen, op de eerste pagina binnen Google scoren. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf zo goed mogelijk online zichtbaar te maken op zo’n hoog mogelijke positie.

Wij stellen hierbij realistische doelen en beloven geen quick fix, die is er namelijk op SEO gebied niet. Wij behalen dankzij onze SEO inspanningen succesvolle resultaten voor onze klanten waarbij ze twee tot drie maal zoveel leads ontvangen. Benieuwd naar de zoekmachine optimalisatie mogelijkheden voor jouw onderneming? Onze SEO specialisten voorzien je graag geheel vrijblijvend van advies.

Wij voorzien de website van jouw bedrijf van relevante teksten. Die niet alleen goed scoren binnen Google maar die ook nog eens fijn weglezen en precies aansluiten bij de interesses en zoek intenties van jouw doelgroep. Hiervoor analyseren wij de concurrentie, maken wij een analyse van jouw doelgroep en voeren wij een zorgvuldig zoektermen onderzoek uit.

Naast content en zoekwoorden bestaat SEO ook uit website optimalisatie,om jouw website technisch in orde en tevens sneller te maken zodat deze voldoet aan alle SEO eisen. Een ander aspect van SEO is linkbuilding. Tevens kunnen wij de linkbuilding activiteiten voor jouw bedrijf uit handen nemen. Zodat je waardevolle relevante links naar jouw bedrijfswebsite krijgt, dit draagt bij aan een hogere ranking binnen de zoekmachines.

Wil jij beter vindbaar zijn binnen Google en op de eerste pagina zichtbaar zijn? Neem contact op met onze SEO specialist. Wij kijken graag met je mee en voorzien je graag van een geheel vrijblijvend SEO advies zodat je precies weet waar de kansen en mogelijkheden voor jouw onderneming liggen om online nog beter zichtbaar te worden.

De combinatie van SEO en SEA is tevens een krachtige combinatie waar onze specialisten je graag meer over vertellen.Informatie opvragen

Gerelateerde diensten

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

SEA

Binnen Google en Bing betaal je per klik. Betaalde klikken zijn echter een investering in minstens zulke waardevolle klanten (leads) en verkopen (sales). Of dragen bij aan naamsbekendheid.

 • Google Ads
 • Google Shopping, Display & Search
 • Maandelijkse Rapportage
Meer informatie
Website optimalisatie

Website optimalisatie

Websites

Heb je een website en ben je niet tevreden over de snelheid? Wij gaan voor jou aan de slag en zorgen ervoor dat jouw website aanzienlijk sneller wordt.

 • Website optimaliseren
 • Beter scoren in Google
 • Bespaar op advertentie kosten
Meer informatieNeem contact op

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!