Sluiten

info@jazekerbv.nl

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Lokaal

Welkom bij Jazeker. Wij bouwen websites met de waarbij de primaire focus ligt op online vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing. Daarnaast bieden wij ook als losse dienst aan om alleen het design te ontwerpen van websites. Wij voeren onze dienstverlening landelijk uit voor verschillende partijen, maar wij vinden het zeker ook leuk om dit voor lokale ondernemers te doen in een van onze thuis provincies Friesland).

Websites bouwen

Websites bouwen kunnen wij als geen ander en dat is ook waar onze passie ligt. Wij zorgen ervoor dat jouw producten of online diensten vindbaar zijn binnen Google. Landelijk is dit erg leuk om te doen voor partijen van groot tot klein. Maar lokaal in Friesland onder andere in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Dokkum, Heerenveen en Joure.

Webdesign

Naast het bouwen van volledige websites bieden wij ook de subdienst: webdesign los vaan voor onze klanten. Wij ontwerpen de online voorkant van jouw bedrijf aan de hand van jouw positionering in de markt. Door het merk van uw bedrijf nog krachtiger te maken. Landelijk doen wij dit voor kleine en grote bedrijven. Maar lokaal in Friesland onder andere in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen en Joure.