Welkom bij JAZEKER B.V. We zijn bezig met onze vernieuwde website. Kijk gerust al even rond!

Sluiten

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Webdesign Friesland

Welkom bij Jazeker. Wij bieden verschillende services aan, waaronder webdesign. Wij maken een professioneel aantrekkelijk design voor uw website. Om zo uw product of dienst zo effectief mogelijk naar voren te laten komen.

Welkom bij Jazeker. Wij bieden verschillende services aan, waaronder webdesign. Wij maken een professioneel aantrekkelijk design voor uw website. Om zo uw product of dienst zo effectief mogelijk naar voren te laten komen.

Sinds een aantal jaren is webdesign een stuk belangrijker geworden. Klanten zoeken uw bedrijf online en uw website is hierin het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het verstandig om hier optimaal aandacht aan te besteden. Zomaar een design maken wat mooi is, is niet altijd de oplossing. Het moet ook bij het bedrijf passen, zodat het “klopt”.

Hoe gaan wij te werk:

Wij gaan met u om tafel zitten en bespreken de positionering van uw bedrijf in de markt. Zo weten wij wat u uniek maakt en dit nemen wij mee in het design. Hierna volgt het merk van uw bedrijf. Elk bedrijf heeft een merk, maar niet iedereen heeft dit duidelijk. Wij gaan dit duidelijk maken en concretiseren, zodat het gaat “kloppen”.

Nadat wij het merk en de positionering duidelijk hebben, werken wij een design uit voor uw website. Tijdens het designen nemen wij u mee in de verschillende versies van het design om tot een uiteindelijke versie te komen. Het uiteindelijke design kan vervolgens door uw webontwikkelaar of door onze webontwikkelaars worden gebouwd in uw website.

Wij maken een webdesign op basis van het merk en de positionering van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat het design niet alleen mooi is, maar ook klopt met het totaalplaatje.

Wij hopen dat u meer kennis heeft dan voordat u deze pagina heeft gelezen. Dit was een kijkje in de keuken van hoe wij te werk gaan en de gedachtengang hierachter. Spreekt dit u aan en wilt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op. Wij helpen u graag met het designen van het online visitekaartje van uw bedrijf.