Sluiten

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Website laten maken Drachten

Welkom bij Jazeker, gevestigd in Leeuwarden. Wij maken websites om uw product of dienst vindbaar te maken in Google. Hoe hoger uw product of dienst in Google staat, hoe meer klanten uw product of dienst weten te vinden.

Welkom bij Jazeker, gevestigd in Leeuwarden. Wij maken websites om uw product of dienst vindbaar te maken in Google. Hoe hoger uw product of dienst in Google staat, hoe meer klanten uw product of dienst weten te vinden.

Een website die goed vindbaar is in Google is tegenwoordig van cruciaal belang. Alle bedrijven hebben een website, kijk maar om u heen in Drachten. De competitie binnen Google is groot. Alleen een website laten maken is niet meer voldoende. Daarom nemen wij online vindbaarheid erg serieus. Wij beginnen met het maken van een website structuur, geoptimaliseerd om goed door Google in kaart te worden gebracht. Vervolgens maken wij een design aan de hand van de structuur en dan maken wij uw website.

Hoe gaan wij te werk:

Wij beginnen met het in kaart brengen van al uw diensten of producten. Vervolgens maken wij een structuur die voor Google vriendelijk is opgezet, zodat Google dit goed in kaart kan brengen. Doordat Google dit correct in kaart kan brengen, krijgt de site een hogere beoordeling en hoe hoger de beoordeling, hoe hoger de website in Google komt te staan.

Het webdesign maken wij aan de hand van uw voorkeuren en die brengen wij samen met de sitestructuur. Wij besteden ook aandacht aan het compleet maken van het design met het merk van uw bedrijf. Zo zorgen wij dat het design klopt met het complete plaatje van uw bedrijf.

Het bouwen van de website doen wij aan de hand van het design en de gemaakte website structuur. Als de website klaar is, optimaliseren wij alle code en afbeeldingen. Zo wordt de website sneller en die snelheid meet Google ook. De snelheid van de site neemt Google als grote factor mee in hun beoordeling. Vandaar dat wij ook hier weer aandacht aan besteden om dit te optimaliseren.

Wij maken websites die gefocust zijn op het vindbaar maken van uw product of dienst. Online vindbaarheid is tegenwoordig van cruciaal belang en is in essentie de reden waarom u een website laat maken. Zo weten klanten uw bedrijf online te vinden.

Wij hopen dat u meer kennis heeft dan voordat u deze pagina heeft gelezen. Vanuit deze visie werken wij aan de website die wij voor u maken. Spreekt u dit aan en wilt u kijken naar de mogelijkheden die wij voor uw bedrijf zien? Neem dan even contact op. Wij helpen u graag met het maken van de volgende stap voor uw bedrijf in Drachten op online gebied.