Sluiten

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Website laten maken Friesland

Welkom bij Jazeker een website ontwikkelings- bedrijf in Friesland. Wij maken websites om uw product of dienst online vindbaar te maken. Uw product of dienst moet zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten staan. Hoe hoger uw website staat, hoe meer klanten bij uw website komen.

Vroeger was het nog zo dat u als een van de weinigen een website had. Dan was u goed te vinden voor uw klanten, maar tegenwoordig heeft elk bedrijf wel een website. Daarom is “zomaar” een website laten maken niet meer genoeg. Wij focussen ons daarom op de vindbaarheid van de website in Google. Wij maken eerst een geoptimaliseerde website structuur, zodat Google hem goed kan vinden en dan pas volgt het design en het bouwen van de website.

Hoe gaan wij te werk:

Nadat wij uw producten of diensten in kaart hebben gebracht, maken wij op basis daarvan een website structuur. Uw producten en informatie pagina’s worden optimaal in kaart gebracht voor Google.

Uw voorkeuren en de website structuur die wij voor ogen hebben brengen wij samen in het design van de website. Wij zorgen dat het design klopt voor de positionering van uw bedrijf in de markt en het merk van uw bedrijf.

De website wordt gebouwd volgens het design en de website structuur. Als de website af is, doen wij nog een optimalisatie slag om ervoor te zorgen dat de website razendsnel is. Snelheid is een grote factor in hoe hoog Google uw website beoordeeld.

Wij bouwen uw website volledig gefocust op de vindbaarheid van uw product of dienst. Uw producten en informatie pagina’s worden optimaal in kaart gebracht voor Google. Zo weten uw klanten u te vinden.

Wij hopen dat u meer kennis heeft dan voordat u deze pagina heeft gelezen. Dit was een kijkje in de keuken van hoe wij te werk gaan. Spreekt u dit aan en wilt u samen met ons kijken naar uw mogelijkheden? Neem dan even contact op. Wij helpen u graag met het maken van de volgende stap online.