Sluiten

info@jazekerbv.nl

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

3D models in je website

Bij het maken van een website voegen we altijd de gebruikelijke assets toe; afbeeldingen video of audio. Dit zijn vandaag de dag de standaard assets die we gebruiken om op onze website inhoud te geven. Er is een nieuwe asset die zeker een opmars gaat maken de komende jaren; De 3D asset is het nieuwe normaal onder websites. Hiermee kan je eigen producten in 3D kan tonen maar ook je gehele website kan straks worden bekeken in 3D. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Lees dan snel verder.


Fantastische websites in 3D

Vele ondernemers hebben al 3D toegepast. Wij zochten voor je uit welke bedrijven deze uitvinding al omarmen. De websites die we hebben geselecteerd zijn allemaal beoordeeld op https://www.awwwards.com door experts in de creatieve industrie. Wil je na het bekijken van deze websites zelf aan de slag? Bij het lezen van Adding 3D Models to your Website. The DIY way, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe jij 3D models kan toevoegen aan jouw website.


Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Voor de nieuwe parfum van het modehuis Gucci Flora Gorgeous Gardenia, hebben de makers ook gebruik gemaakt van 3D assets om de parfum te promoten. Zo is de parfumfles in 3D te zien en heeft Gucci ter promotie voor dit parfum een AR wereld ontworpen met ook daarin weer 3D items verwerkt. De wereld is ontworpen om bezoekers te vertellen over de producten die ze gebruikt hebben in de parfum en hoe de reclame voor het parfum tot stand is gekomen. Zeker het bekijken waard. Bekijk hier hoe de website scoort op awwwards Gucci Flora Gorgeous Gardenia


Skolkovo Business District

Skolkovo Business District is het thuis voor bedrijven van de toekomst. Het gebied bezit over je raad het al, bedrijfspanden maar ook heeft het een management school, park, restaurants, sportmogelijkheden, winkels en daarnaast kan je er ook verblijven in een van de appartementen. Niet alleen het gebied zelf is vooruitstrevend maar ook de website is met zijn tijd meegegaan. Zo kan je op de website een 3D tour doen rondom de bedrijven en heb je de mogelijkheid om verschillende gedeelte van het gebied in 3D te bekijken. Bekijk hoe Skolkovo Business District scoort op Awwwards: Skolkovo Business District.


Leroy Merlin

Ontdek Leroy Merlin; de Franse Home improvement retailer met smaak en oog voor detail waarbij je de beste service krijgt voor het verbeteren en inrichten van je eigen huis. Op de website kan je zien hoe dit bedrijf 3D assets inzet om verschillende kamers te laten zien. Via deze kamers wordt je geleid naar producten die je in de kamer ziet. Een slimme manier om met behulp van 3D klanten nieuwsgierig te maken naar je producten. Bekijk hoe de website scoort op Awwwards; Leroy Merlin Inspirational Mag


3D models toepassen op je eigen website

Wil je graag 3D models toepassen op je eigen website en heb je hier hulp bij nodig? Bij JAZEKER B.V. kunnen we jou helpen met het toepassen van 3D models aan jouw eigen website. Voor het maken van een afspraak met een van onze professionals kan je contact met ons opnemen via onze website JAZEKER B.V.