Erwin Enter

Erwin Enter

SEO Specialist

Erwin werkt als zelfstandige en weet alles over SEO. Hij is SEO Specialist, Content Marketeer & Copywriter. Een echte topsporter in Zoekmachine Marketing!

Jorben Saaltink

Software Engineer

Jorben weet alles over websites. Vanaf jongs af aan had hij al een grote passie voor het bouwen van websites. Uiteindelijk is dit getransformeerd tot het bouwen van websites en web apps.

Ben je er klaar voor om online
succes te behalen?

Speerpunten

Transparantie

De online wereld is best ingewikkeld en kan daardoor soms lastig te volgen zijn. Wij voorzien onze klanten van uitleg omtrent onze werkzaamheden. In heldere Jip en Janneke taal. Zo snap je ook echt wat er gebeurd.

Kwaliteit

Wij zijn gespecialiseerd in Website ontwikkeling, SEO en SEA. Door samen te werken onderling en met de klant, halen wij het optimale uit jouw website en marketing.

Plangericht

Jazeker werkt planmatig. Na een gesprek met onze klant inventariseren we alle huidige problemen en kansen, we maken dit inzichtelijk. Met dit overzicht bepalen wij samen met de klant wat de hoogste prioriteit heeft. Op basis daarvan stellen wij een plan op.

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?

Wil je de mogelijkheden bespreken, heb je een andere vraag of ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!