Erwin Enter

Erwin Enter

SEO Specialist

Erwin werkt als zelfstandige, en weet alles over SEO. Hij is SEO Specialist, Content Marketeer & Copywriter. Topsporter in Zoekmachine Marketing!

Jorben Saaltink

Software Engineer

Jorben weet alles over websites. Vanaf jongs af aan had hij al een grote passie voor bouwen. Uiteindelijk is dit omgevormd naar het bouwen van websites en web apps.

‘‘Jouw online
positie optimaliseren’’

Door de samenwerking tussen de drie ondernemers weet Jazeker haar klanten te voorzien van kwalitatief zeer hoogwaardige totaal pakket voor uw online oplossing. Wij van Jazeker besteden veel tijd aan het informeren van haar klanten. Van te voren bespreken we eerst wat allemaal de problemen zijn. Hier maken we een verslag van en hoe wij dit willen tackelen. En bespreken we samen met de klant wat de hoogste prioriteit heeft. Om zo efficiënt te werken naar de ultieme oplossingen.

Ben je er klaar voor om online
succes te behalen?

Speerpunten

Transparantie

De online wereld is best ingewikkeld. Soms is het best wel lastig te volgen, wij voorzien onze klanten van uitleg over waar we mee bezig zijn, en dan echt in Jip en Janneke taal. Zo snap je ook echt wat er gebeurd.

Kwaliteit

Website ontwikkeling, SEO en SEA zijn wij in gespecialiseerd. Door samen te werken onderling en met de klant, halen wij het optimale uit uw website en marketing.

Plangericht

Jazeker werkt planmatig. Na een gesprek met onze klant inventariseren we alle huidige problemen en maken dit inzichtelijk. Met dit overzicht bepalen wij samen met de klant wat de hoogste prioriteit heeft. En op basis daarvan stellen wij een plan op.

Ben je er klaar voor om online succes te behalen?

Wil je de mogelijkheden bespreken, heb je een andere vraag of ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!