Sluiten

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

De markt zal altijd doorontwikkelen, dat is één ding dat vast staat.

Bij JAZEKER B.V. houden wij u graag up to date met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van web development. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom websites, Apps en dashboards.

CTO-configuratie

CTO staat voor Configure To Order, hierbij wordt uw bestelling opgebouwd uit een aantal vooraf ingestelde blokken die u zelf kunt kiezen. Dit geeft een grote hoeveelheid aanpasbaarheid voor de klant. Wilt u meer weten over CTO, lees dan hier verder.

Lees meer over CTO

Freelance development

Freelancers kunnen een zeer waardevolle toevoeging zijn aan uw bedrijf, zij bezitten vaak veel kennis en het inhuren van een freelancer bespaart ook nog eens veel kosten. Meer weten over het inhuren van een freelancer en over hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn, lees hier verder.

Lees meer over Freelance development

Licentie ontwikkeling

Licenties kunnen een aantrekkelijke vormgeving van uw product bieden, hierdoor kunt u een bredere markt bereiken of bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks betaald worden voor uw product. Meer weten over deze mooie vorm van zaken doen? Lees hier verder.

Lees meer over licentie ontwikkeling

Dashboard ontwikkeling

Een dashboard is een website die real-time data handig weergeeft in bijvoorbeeld tabellen of grafieken. Dit kan heel handig zijn om grote hoeveelheiden data makkelijk toegankelijk te maken voor personeel of klanten.

Lees meer over Dashboard ontwikkeling

Webshops

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder webshops, dezen beslaan elke dag weer een groter stuk van de Nederlandse markt.
Wilt u ook in deze markt springen? Lees hier dan snel verder.

Lees meer over webshops

Verschillende integraties binnen uw website

Het voorraadsysteem is voor veel bedrijven een flinke klus om bij te houden. Gelukkig zijn er genoeg integraties om het voorraadsysteem zo efficiënt mogelijk te maken. Weten welke integraties het beste werkt voor uw bedrijf? In dit artikel zetten we drie integraties voor u op een rij.

Lees meer over onze integraties

3D models in uw website

Bent u op zoek naar inspiratie hoe uw bedrijf 3D models kan inzetten op zowel uw website als uw producten? Lees dan snel verder en laat u inspireren door de websites van de toekomst.

Lees meer over 3D models

App ontwikkeling

Bent u altijd al benieuwt geweest hoe mobiele Apps worden ontwikkeld? In dit artikel leest u alles over de ontwikkeling van mobiele Apps en leggen we uit hoe wij de Instant Apps van uw bedrijf gelijk de App Store zetten, klaar voor gebruik.

Lees meer over app ontwikkeling

VR applicaties

VR applicaties worden al jaren gebruikt in games maar er zijn nog veel meer industrieën waarbij VR applicaties onmisbaar zijn geworden. In dit artikel leest u alles over welke industrieën al de vruchten plukken van VR technologie en hoe uw bedrijf VR kan implementeren voor meer succes in het bedrijfsleven.

Lees meer over VR applicaties

Web development

Tegenwoordig kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder website, heeft u ook een website nodig, maar heeft u de kennis of tijd niet om er een te bouwen? Natuurlijk helpen wij graag, dan leveren we een gepersonaliseerde website, precies zoals u hem wilt hebben.

Lees meer over web development

Google Assistant (Google home)

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van een eigen Google Assistant om klanten van dienst te kunnen zijn. Verschillende bedrijven hebben al de voordelen van een Google Assistant ondervonden. In dit artikel komt u te weten welke voordelen Google Assistant kan hebben in uw bedrijf.

Lees meer over Google Assistant

Een greep uit onze opdrachtgevers