Sluiten

Op deze manier helpen freelancers uw team en bedrijf met het behalen van succes

Wilt u uw klantenbestand vergroten? Meer omzet halen bij bestaande klanten? Een nieuw product lanceren? De verkoop van een bestaand product nieuw leven inblazen? Er zijn zoveel manieren waarop een freelancer u kan helpen uw bedrijf te laten groeien en uw team kan versterken. Weten op welke manier een freelancer uw team kan versterken? Lees dan snel verder.


Waardevolle skill set

Omdat een freelancer vaak al de nodige ervaring heeft opgedaan bij verschillende bedrijven kan het zijn dat hij beschikt over vaardigheden die waardevol zijn voor uw bedrijf. Maak hier gebruik van als bedrijf. Als uw vaste team niet over bepaalde vaardigheden beschikt is het slim om hiervoor een freelancer in te huren. U kunt freelancers perfect inzetten voor eenmalige projecten of creatieve taken zoals Verdiensten PR audio visual en design. Daarnaast kan de freelancer wellicht nog vaardigheden leren aan vaste werknemers zodat ook zij de nodige vaardigheden en kennis in huis hebben om de taken uit te voeren waar u normaal gesproken iemand voor moet inhuren.


Het verhogen van de efficiëntie

Tijd is het meest waardevolle wat u kan bezitten en dit geldt zeker ook in het bedrijfsleven. Wanneer u als bedrijf en team het verstandig gebruikt maakt van de tijd die u gegeven is heeft u een grotere kans om doelen te behalen. Stop met zelf meerdere taken uit te voeren, dat geldt ook voor uw team. Zorg ervoor dat alle taken waar uw team niet voor is opgeleid wordt overgenomen door een professionele freelancer die hiervoor de nodige kennis in huis heeft. De kans is groot dat er een freelancer is die u uit de brand wil helpen. U kunt afzonderlijke taken toewijzen of hele projecten uitbesteden. Dit helpt om ieders tijd te optimaliseren en zowel uw korte als lange termijn doelen sneller te behalen. Zorg ook voor systemen en processen om workflows waar mogelijk te automatiseren. Zo kan iedereen zich concentreren en focussen op zijn eigen aandeel binnen het team. Uiteindelijk zorgt de focus in het team voor meer efficiëntie.

Kosten besparen door het inzetten van freelancers

Het aannemen van goed geschoolde en talentvolle werknemers is niet goedkoop. We hebben het hier niet alleen over het salaris van uw werknemers maar om al het andere dat erbij komt kijken. Vakantie, ziekte, belastingen, pensioenen en nog veel meer zaken. Dit is vaak de grootste kostenpost in een bedrijf. Om kosten te besparen kan het inhuren van een talentvolle freelancer een goede inverstering zijn. Zoals al eerder aangegeven hebben freelancers vaak een schat van kennis. Deze kennis kunt u op een kostenefficiënte manier gebruiken zonder extra personeel in dienst te moeten nemen of werknemers te moeten opleiden. Bent u een startende ondernemer en kunt u nog niet veel personeel in dienst nemen? Dan is het inhuren van een freelancer ideaal. Zij kunnen allerlei diensten aanbieden van administratie tot aan programmering en verdiensten. Het beste is dat u eerst met freelancers kunt proberen te werken zonder gelijk een overeenkomst aan te gaan. Wat betekent dat er minder risico aan verbonden is.


Vindt de juiste freelancer met hulp van JAZEKER B.V.

Heeft u hulp nodig met het zoeken naar de juiste freelancer voor uw bedrijf? Bij JAZEKER B.V. helpen we u graag met het zoeken naar de juiste freelancer die u team kan komen versterken. Voor het maken van een afspraak met een van onze medewerkers kunt u contact met ons opnemen via onze website.