Sluiten

info@jazekerbv.nl

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

Google Assistant inzetten voor jouw bedrijf

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een Google Home of Google assistent tot beschikking om ze van dienst te zijn door verschillende acties uit te voeren zoals het plannen van je week of het maken van een boodschappenlijst en daarnaast antwoordt te geven op al je vragen. Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van deze slimme tool en kiezen ervoor om gebruik te maken van een eigen Google Assistent om klanten van dienst te kunnen zijn.


Zo wordt de Google Assistent ingezet door bedrijven

Verschillende bedrijven hebben al de voordelen van een Google Assistent ondervonden. Zo kun je bijvoorbeeld bij KLM je vlucht boeken via de Google Assistent van KLM. Met een zoekopdracht brengt jou Google Assistent je in contact met de virtuele assistent van KLM. Hier kun je door middel van een aantal vragen zoals het vaststellen van je ticketprijs, de luchthaven waarop je wil vertrekken en de soort vakantie waar je naar op zoek bent gemakkelijk je vlucht boeken of informatie opvragen over je favoriete vakantie bestemming. Dit scheelt het bedrijf heel veel tijd en veel taken kunnen dus overgenomen worden door de Google Assistent. Dit is niet alleen gunstig voor het bedrijf maar scheelt klanten ook veel researchwerk. Een win - win situatie dus.

Koppel jouw bedrijf aan Google Assistent en wees de tijd voor

Voice Search neemt alleen nog maar mee toe bij bedrijven. Door je eigen bedrijf te koppelen met Google Assistent ben je de tijd voor en ga je zeker de voordelen inzien van deze virtuele assistent. Jouw bedrijf koppelen met Google Assistent is kinderspel. Meld je bedrijf aan bij het ontwikkelaars platform van Google en koppel vervolgens je diensten of producten aan Google Assistent. Als dit gedaan is kunnen klanten via hun eigen Google Home speaker of Google Assistent vragen om een gesprek met jouw bedrijf op te zetten voor vragen gerelateerd de producten en diensten die je bedrijf levert.


De Google Assistent van Jazeker

Natuurlijk kunnen wij van Jazeker niet achterblijven en hebben nu ook ons bedrijf gekoppeld aan Google Assistent. Vanaf nu kun jij op elk moment met ons in gesprek en kun je terecht met al je vragen over onze producten en diensten. Zo kun je onder andere heel gemakkelijk een afspraak maken met ons via onze Google Assistent. Ook kun je op de hoogte blijven hoeveel bezoekers je vandaag hebt gehad met de vraag ‘’Hey Google, Praat met Jazeker B.V., hoeveel bezoekers heb ik vandaag gehad?’’ Door het inzetten van Google Assistent hopen wij onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wilt u net als wij de voordelen van Google assistent ervaren in uw bedrijf? Bij JAZEKER B.V. helpen wij u bij het installeren van Google assistent. Maak een afspraak via onze website dan komen wij het voor u installeren.