Sluiten

Google Assistant inzetten voor jouw bedrijf

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een Google Home of Google assistent tot beschikking om ze van dienst te zijn door verschillende acties uit te voeren zoals het plannen van u week of het maken van een boodschappenlijst en daarnaast antwoordt te geven op al u vragen. Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van deze slimme tool en kiezen ervoor om gebruik te maken van een eigen Google Assistent om klanten van dienst te kunnen zijn.


Zo wordt de Google Assistent ingezet door bedrijven

Verschillende bedrijven hebben al de voordelen van een Google Assistent ondervonden. Zo kun u bijvoorbeeld bij KLM u vlucht boeken via de Google Assistent van KLM. Met een zoekopdracht brengt jou Google Assistent u in contact met de virtuele assistent van KLM. Hier kun u door middel van een aantal vragen zoals het vaststellen van u ticketprijs, de luchthaven waarop u wil vertrekken en de soort vakantie waar u naar op zoek bent gemakkelijk u vlucht boeken of informatie opvragen over u favoriete vakantie bestemming. Dit scheelt het bedrijf heel veel tijd en veel taken kunnen dus overgenomen worden door de Google Assistent. Dit is niet alleen gunstig voor het bedrijf maar scheelt klanten ook veel researchwerk. Een win - win situatie dus.

Koppel jouw bedrijf aan Google Assistent en wees de tijd voor

Voice Search neemt alleen nog maar mee toe bij bedrijven. Door u eigen bedrijf te koppelen met Google Assistent ben u de tijd voor en ga u zeker de voordelen inzien van deze virtuele assistent. Jouw bedrijf koppelen met Google Assistent is kinderspel. Meld u bedrijf aan bij het ontwikkelaars platform van Google en koppel vervolgens u diensten of producten aan Google Assistent. Als dit gedaan is kunnen klanten via hun eigen Google Home speaker of Google Assistent vragen om een gesprek met jouw bedrijf op te zetten voor vragen gerelateerd de producten en diensten die u bedrijf levert.


De Google Assistent van Jazeker

Natuurlijk kunnen wij van Jazeker niet achterblijven en hebben nu ook ons bedrijf gekoppeld aan Google Assistent. Vanaf nu kun jij op elk moment met ons in gesprek en kun u terecht met al u vragen over onze producten en diensten. Zo kun u onder andere heel gemakkelijk een afspraak maken met ons via onze Google Assistent. Ook kun u op de hoogte blijven hoeveel bezoekers u vandaag hebt gehad met de vraag ‘’Hey Google, Praat met Jazeker B.V., hoeveel bezoekers heb ik vandaag gehad?’’ Door het inzetten van Google Assistent hopen wij onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wilt u net als wij de voordelen van Google assistent ervaren in uw bedrijf? Bij JAZEKER B.V. helpen wij u bij het installeren van Google assistent. Maak een afspraak via onze website dan komen wij het voor u installeren.