Sluiten

Website Ontwikkeling: Van One Page tot Webshop Dit is wat u moet weten

Wilt u vindbaar zijn maar heeft u nog geen website? Het ontwikkelen van een professionele website is niet alleen tijdrovend maar ook zeer complex. Ook is het lastig om de website te vinden die bij u past, daarom hebben wij twee soorten websites voor u onder elkaar gezet.


De Custom-Build Website

De tweede soort website waar u voor kan gaan is een custom - build website. Hieronder leggen we u uit wat een custom build website inhoud en bespreken we de bijkomende voor en nadelen van een custom - build website.


Wat is een custom-built website?

Een custom - build website is een op maat gemaakte website. De website wordt vanaf begin tot eind gemaakt door de ontwikkelaar en het is gecodeerd naar de behoefte van de website eigenaar om de website zo goed mogelijk te laten werken. Er is geen sjabloon dat u zal beperken en de ontwikkelaar is dus vrij om te doen wat hij wil met de website. Door deze vrijheid te hebben kan u veel creativiteit en persoonlijkheid in de website kwijt.


De voordelen van een custom - build website

Laten we allereerst met de voordelen beginnen, deze zijn er namelijk genoeg. Zo zijn custom build websites flexibel te updaten en zullen meegroeien met de groei van uw bedrijf. In tegenstelling tot templated sites, zijn costum build websites gemakkelijker te wijzigen. Ook hebben ze een betere seo ranking en werkt de website naast de desktop ook goed voor mobiele apparaten zoals de Android en Iphone.


De nadelen van een custom - build website

De kanttekening van het maken en onderhouden van een custom build website is dat het erg veel tijd kost om het zowel goed te laten werken en er aantrekkelijk als uit te laten zien voor bezoekers. Het inhuren van een website ontwikkelaar komt natuurlijk met een prijskaartje en deze is meestal niet goedkoop. Als u ervoor kiest om een custom website door een professional te laten bouwen is het resultaat van de website afhankelijk van de ervaring die deze persoon heeft met het bouwen van websites. We raden u altijd aan om goed u research te doen bij het inhuren van een professionele website ontwikkelaar die past bij wat u voor ogen heeft.

One Page Website

Als laatste is daar de zogeheten One Page website. De laatste jaren zijn One Page websites een trend onder ondernemers en voorkeur bij vele bezoekers over een website met vele pagina’s. Een One Page website is zoals de naam al doet vermoeden een website waarin alle informatie op een pagina staat. Hieronder vertellen we u waarom een One page ook voor u website kan werken en de voor en nadelen die bij het hebben van een One Page website komen kijken.


Waarom kiezen voor een One Page website

Als een One Page Website een ding probeert te promoten dan is het wel overzichtelijkheid. Doordat de het alle informatie op een webpagina heeft staan zijn paginas als over ons, contact, en team. niet nodig. De bezoeker kan door een overzichtelijke en efficiënte website sneller beslissingen maken en hierdoor wellicht eerder tot aankoop overgaan.


De voordelen van een One Page website


Ook een One page website heeft zo z'n voor en nadelen. Alhoewel we u al een paar voordelen hierboven hebben laten zien, zijn er nog een aantal voordelen die we u niet willen ontnemen als het aankomt op het kiezen voor de One Page website. De gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk een groot voordeel omdat bezoekers maar een pagina zien in plaats van er over gecompliceerde navigatie als die er niet is. Scrollen is voor de meeste gebruikers heel natuurlijk en verkiezen dit vaak boven een website met meerdere pagina’s. et het ontwerp van een enkele pagina kunt u gemakkelijk bepalen hoe uw gebruikers uw website ervaren. Een ander voordeel ligt aan de inhoud en de volgorde van u website. U kan namelijk gemakkelijk controle houden over de hoe en waar u de informatie plaatst. . Het laatste voordeel is dat net als bij een custom website een one page website goed werkt op Android en Apple apparaten.


De nadelen van een One Page website


Wat voor veel bezoekers een nadeel kan zijn is de desoriëntatie. Omdat alles op een pagina staat is het lastiger om informatie terug te vinden en raak de bezoeker sneller gedesoriënteerd vooral bij lange teksten. Wat ook niet in u voordeel werkt is het maximaliseren van uw SEO Het kan moeilijk zijn om al uw gewenste zoekwoorden te raken in slechts een pagina zonder dat het op spam begint te lijken. Pagina titels, meta beschrijvingen, inhoud, en afbeeldingen, zijn veel eenvoudiger wanneer uw site kan worden gescheiden. Dat gezegd hebbende, uw pagina autoriteit voor de site kan hoger zijn omdat u altijd een 1:1 verhouding van links naar pagina's zult hebben omdat al het verkeer naar de homepage zal gaan.


Een eigen website met hulp van JAZEKER B.V.


Wilt u graag een eigen website maar heeft u geen website ontwikkelaar tot u beschikking? Bij JAZEKER B.V. bieden wij aan om uw te helpen met het ontwikkelen van een eigen website. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze medewerkers? Dat kan, u kunt contact met ons opnemen via onze website JAZEKER B.V. en dan komen wij helpen met het ontwikkelen van uw eigen website