Sluiten

JAZEKER B.V.

KVK: 80342809

BTW: NL861638372B01

NL89 ABNA 0883 5357 77

Meester P.J Troelstraweg 147A, 8919 AA Leeuwarden

De markt zal altijd doorontwikkelen, dat is één ding dat vast staat.

Bij JAZEKER B.V. houden wij u graag up to date met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van web development. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom websites, Apps en dashboards.

Google Assistant (Google home)

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van een eigen Google Assistent om klanten van dienst te kunnen zijn. Verschillende bedrijven hebben al de voordelen van een Google Assistent ondervonden. In dit artikel komt u te weten welke voordelen Google Assistent kan hebben in uw bedrijf

Lees meer over Google Assistant

3D models in je website

Bent u op zoek naar inspiratie hoe uw bedrijf 3D models kan inzetten op zowel uw website als uw producten? Lees dan snel verder en laat u inspireren door de websites van de toekomst.

Lees meer over 3D models

VR applicaties

VR applicaties worden al jaren gebruikt in games maar er zijn nog veel meer industrieën waarbij VR applicaties onmisbaar zijn geworden. In dit artikel leest u alles over welke industrieën al de vruchten plukken van VR technologie en hoe uw bedrijf VR kan implementeren voor meer succes in het bedrijfsleven.

Lees meer over VR applicaties

Verschillende integraties binnen je website

Het voorraadsysteem is voor veel bedrijven een flinke klus om bij te houden. Gelukkig zijn er genoeg integraties om het voorraadsysteem zo efficiënt mogelijk te maken. Weten welke integraties het beste werkt voor uw bedrijf? In dit artikel zetten we drie integraties voor u op een rij.

Lees meer over onze integraties

App ontwikkeling

Bent u altijd al benieuwt geweest hoe mobiele apps worden ontwikkeld? Hier leest u alles over de ontwikkeling van mobiele Apps en hoe wij de Instant Apps van uw bedrijf gelijk de App Store zetten klaar voor gebruik.

Lees meer over app ontwikkeling

Een greep uit onze opdrachtgevers